Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

S-a decis cine îl va înlocui pe guvernatorul BNM

© Sputnik / Evgheni PanasencoНациональный банк Молдовы
Национальный банк Молдовы - Sputnik Moldova
Abonare
Guvernatorul Băncii Naţionale a Moldovei, Sergiu Cioclea, le-a prezentat miercuri membrilor Comisiei parlamentare economie, buget şi finanţe două candidaturi pentru funcţia de viceguvernator al BNM.

CHIŞINĂU, 21 sept – Sputnik. Candidaturile lui Vladimir Munteanu și Cristina Harea la funcţia de viceguvernator al BNM au fost prezentate, miercuri, membrilor comisiei parlamentare economie, buget şi finanţe de către guvernatorul Băncii Naționale a Moldovei, Sergiu Cioclea.

Cioclea, care a fost numit de deputaţi în funcţia de guvernator al BNM la începutul lunii martie, a salutat faptul că i s-a permis să-şi creeze propria echipă.

„Profesionism şi integritate – aceste două calităţi îi caracterizează pe candidaţii propuşi la funcţia de viceguvernator. Ambii au experienţă în domeniu, inclusiv peste hotare”, a declarat Cioclea.

Парламент заседание 11.03.2016 - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Noul guvernator BNM: promit sânge şi lacrimi

„Sper ca deputaţii să aibă încredere în candidaţii propuşi şi vă veţi convinge pe parcurs de profesionalismul lor”, a conchis guvernatorul BNM.

Cristina Harea a activat în cadrul Băncii Naţionale a Moldovei. Anterior a deţinut funcţia de vicepreşedinte al Camerei de Comerţ Americane din Moldova. Este specialist în domeniul finanţe şi investiţii.

Vladimir Munteanu a candidat la funcţia de guvernator al Băncii Naţionale a Moldovei, în cadrul concursului organizat de Parlamentul Republicii Moldova.

Fluxul de știri
0