Пожар - Sputnik Moldova
Accidente
Sputnik Moldova vă prezintă operativ informații despre accidente, incendii și alte întâmplări care se produc în țară. Urmăriți portalul nostru pentru a afla primii știri de ultimă oră.

Forțele de ordine au preîntâmpinat explozia unei bombe artizanale la Bișkek

© Sputnik / Вячеслав ПрокофьевАрхивное фото сапера во время обезвреживания бомбы
Архивное фото сапера во время обезвреживания бомбы - Sputnik Moldova
Abonare
Raionul Pervomaisk din Bișkek, de unde a parvenit apelul cu privire la prezenţa unor pachete suspecte, a fost izolat, oamenii au fost evacuați, iar serviciile speciale au organizat cu succes operația de preluare și dezamorsare a bombei.

CHIȘINĂU, 21 sept — Sputnik. Incidentul a avut loc în seara de luni, 20 septembrie, transmite Sputnik Kârgâzstan.

Geniștii Comitetului de stat pentru securitate națională au dezamorsat un dispozitiv explozibil artizanală, a transmis serviciul de presă al departamentului.

Paint can lawn mower explosion: Arts and Crafts with Uncle Rob - Sputnik Moldova
Accidente
La New Jersey a explodat o bombă în timp ce era examinată de un robot

Potrivit informației serviciilor speciale, la ora 21.30 a parvenit un apel la serviciul "102" cu privire la prezenţa unor pachete de culoare neagră la intersecția străzilor Mahatma Gandi și Pervomaisk.

La locul incidentului au sosit grupele operative ale Comitetului securității de stat și MAI. Cele două pachete, care au fost lăsate lângă magazin, au fost examinate și s-a constat că acestea conţineau dispozitive explozibile artizanale.

În scopuri de securitate, locuitorii din teritoriile adiacente au fost evacuați, acesta fiind izolat. Geniștii Comitetului de stat pentru securitate au dezamorsat bombele artizanale cu ajutorul unei arme acvatice.

Victime și distrugeri nu au fost înregistrate.

Este efectuată expertiza tehnică. Continuă acțiunile operative de cercetare.

Fluxul de știri
0