Пожар - Sputnik Moldova
Accidente
Sputnik Moldova vă prezintă operativ informații despre accidente, incendii și alte întâmplări care se produc în țară. Urmăriți portalul nostru pentru a afla primii știri de ultimă oră.

La New Jersey a explodat o bombă în timp ce era examinată de un robot

Abonare
În preajma stației feroviare din New Jersey s-a produs o explozie. Obiectul suspect care a provocat deflagrația a fost găsit câteva ore mai devreme de către doi bărbați.

CHIȘINĂU, 19 sept — Sputnik. Potrivit autorităților, un obiect ce a trezit suspiciune a fost găsit duminică la stația Elisabeth de către doi bărbați, în jurul orei locale 21.30. Cei doi au anunțat poliția.

Полиция США - Sputnik Moldova
Explozie la New-York: cinci persoane au fost reținute

Deflagrația s-a produs peste aproximativ trei ore (luni, ora locală 00.40), în momentul în care obiectul suspect era examinat de un robot.

Până la această oră nu există informații despre faptul că cineva ar fi avut de suferit.

Chris Bollwage, primarul orașului, a confirmat faptul că obiectul a explodat în timp ce era examinat de un robot, precizând că acesta era alcătuit din patru elemente explozive.

Edilul a mai subliniat că explozia a fost foarte puternică și că dacă în preajmă s-ar fi aflat oameni, viața și sănătatea acestora s-ar fi pomenit într-un mare pericol.

Sâmbătă, la New York a avut loc o explozie în care au fost rănite 29 de persoane. Ulterior, oamenii legii au găsit la New Jersey alte două bombe artizanale care nu au reuşit să explodeze. Acestea au fost confecționate din bucăți de țeavă metalică. Un alt obiect exploziv a fost găsit la New York.

Fluxul de știri
0