Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Atenţie la buzunare în transportul public. O tânără a rămas fără portofel

© Sputnik / Evghenii PanasencoBancnote cu nominalul de 100 lei moldovenești
Bancnote cu nominalul de 100 lei moldovenești - Sputnik Moldova
Abonare
S-au înteţit cazurile de hoţie în transportul public. O tânără a rămas fără portofel după o călătorie cu microbuzul. Aceasta a alertat imediat poliţia.

CHIŞINĂU, 20 sept – Sputnik. Poliţia a fost alertată de către o tânără de 24 de ani, domiciliată în municipiul Chişinău, care ar fi devenit victima unui hoţ de buzunar, informează poliţiacapitalei.md.

Potrivit acesteia, în timp ce se deplasa cu un microbuz de pe ruta 103, hoţul i-ar fi sustras din geantă portmoneul în care se aflau 650 de lei.

După intervenţia oamenilor legii, hoţul a fost reţinut pe un termen de 72 de ore, iar victimei i-a fost restituit portmoneul cu bani.

Suspectul este un bărbat de 38 de ani şi a mai fost condamnat anterior pentru infracţiuni similare.

Pe marginea acestui caz a fost iniţiat un dosar penal pentru pungăşie. Bănuitul riscă o amendă în mărime de la 6 la 10 mii de lei şi muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 până la 240 de ore sau privaţiune de libertate pe un termen de până la 2 ani.

Poliţia avertizează cetăţenii să fie extrem de atenţi la persoanele care au un comportament suspect, atunci când aşteaptă mijlocul de transport public la staţie.

Fluxul de știri
0