Пожар - Sputnik Moldova
Accidente
Sputnik Moldova vă prezintă operativ informații despre accidente, incendii și alte întâmplări care se produc în țară. Urmăriți portalul nostru pentru a afla primii știri de ultimă oră.

Explozie la New-York: cinci persoane au fost reținute

© Sputnik / Наталья Селиверстова / Accesați arhiva multimediaПолиция США
Полиция США - Sputnik Moldova
Abonare
În urma incidentului au avut de suferit 29 de persoane. Câteva persoane au fost rănite grav, totuşi, din fericire nimeni nu şi-a pierdut viaţa.

CHIȘINĂU, 19 sept — Sputnik. Cinci persoane au fost reținute după explozia de la New-York, în urma căreia au avut de suferit 29 de persoane, transmite RIA Novosti.

Reținerile au fost efectuate în noaptea spre duminică, după ce angajaţii FBI și ai poliției din New-York au sistat provizoriu circulaţia de pe podul ce leagă New-Yorkul de Brooklyn.

New York City firefighters stand near the site of an explosion in the Chelsea neighborhood of Manhattan, New York September 17, 2016. - Sputnik Moldova
Explozie puternică la New York. Ce au înregistrat camerele de supraveghere

Explozia a avut loc în Manhattan sâmbătă seara, în partea de vest a orașului — în raionul Chelsea. Potrivit poliției, 29 de persoane au avut de suferit în urma incidentului, unii sunt în stare gravă, decedaţi însă nu sunt.

O altă explozie a avut loc în statul New-Jersey. La New-York, dar și în New-Jersey, alături de locurile exploziilor au fot descoperite dispozitive care încă nu explodaseră — două bombe artizanale din fragmente de țevi la New-Jersey, iar la New-York, â o bombă fabricată dintr-o cratiță ermetică, un telefon mobil și ghirlande de Crăciun.

Fluxul de știri
0