Пожар - Sputnik Moldova
Accidente
Sputnik Moldova vă prezintă operativ informații despre accidente, incendii și alte întâmplări care se produc în țară. Urmăriți portalul nostru pentru a afla primii știri de ultimă oră.

Explozie puternică la New York. Ce au înregistrat camerele de supraveghere

© REUTERS / Rashid Umar AbbasiNew York City firefighters stand near the site of an explosion in the Chelsea neighborhood of Manhattan, New York September 17, 2016.
New York City firefighters stand near the site of an explosion in the Chelsea neighborhood of Manhattan, New York September 17, 2016. - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
În apropiere de cartierul Manhattan din New York a avut loc o explozie puternică. Autorităţile au anunţat că cel puţin 29 de oameni au avut de suferit. Deflagraţia a fost surprinsă de o cameră video.

CHIŞINĂU, 18 sept — Sputnik. Explozia s-a produs în sectorul Chelsea, aproape de Manhattan, pe strada 23. Forţele de ordine au înconjurat sectorul respectiv. Mai multe persoane au fost evacuate.

Potrivit unor surse citate de Russia Today deflagraţia a r fi fost provocată de un exploziv plasat într-un coş de gunoi.
Un reprezentant al departamentului antiterorist din New York a publicat pe pagina sa de Twitter o imagine de la locul incidentului.

#Update re: Explosion (photo) pic.twitter.com/AtqllF3JEZ

Momentul exploziei a fost surprins de o cameră video.

Poliţia a conformat faptul că mai multe persoane au fost rănite. Toţi cei care au avut de suferit au fost internaţi la spital.

 

Fluxul de știri
0