Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Profesorii din Moldova vor primi burse

© Sputnik / Evghenii PanasencoBancnote cu nominalul de 50 lei moldovenești
Bancnote cu nominalul de 50 lei moldovenești - Sputnik Moldova
Abonare
Proiectul are drept scop susţinerea tinerilor profesori de informatică ce activează în instituţiile rurale din Moldova, prin oferirea, în bază de concurs, a 25 de granturi a câte 25 de mii de lei.

CHIŞINĂU, 19 sept – Sputnik. Centrul de Informaţii Universitare anunţă lansarea Programului de Burse de Excelență pentru Profesorii în IT.

Proiectul are drept scop susţinerea tinerilor profesori de informatică ce activează în instituţiile rurale din Moldova, prin oferirea, în bază de concurs, a 25 de granturi a câte 25 de mii de lei, inclusiv a câte un laptop.

Физико-математическая олимпиада в Тирасполе, 2016. - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Matematica ar putea să nu mai fie predată în şcolile din Moldova

În momentul aplicării la program, candidaţii trebuie să să fie cetăţeni şi rezidenţi ai Republicii Moldova, să fie absolvenţi ai instituţiilor universitare din ţară la specialităţile Pedagogice în Informatică, să activeze în calitate de profesor de Informatică într-o instituţie de învăţământ din satele Moldovei, inclusiv centru raional, cu excepţia municipiilor Chişinău şi Bălţi.

Vârsta limită a aplicanţilor trebuie să fie de până la 35 de ani inclusiv. Totodată, aceştia trebuie să demonstreze reuşită academică.

Termen limită de aplicare a dosarelor este 17 octombrie. Dosarele vor fi depuse la sediul Centrului de Informaţii Universitare, personal sau prin scrisoare recomandată. Dosarele incomplete sau prezentate după termenul limită nu vor fi examinate.

Fluxul de știri
0