Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Detalii despre discuţiile dintre Filip şi Putin

© Photo : gov.mdПрезидент России Владимир Путин и премьер-министр Молдовы Павел Филип
Президент России Владимир Путин и премьер-министр Молдовы Павел Филип - Sputnik Moldova
Abonare
Serviciul de presă al Guvernului de la Chişinău a oferit noi detalii despre discuţiile pe care le-a purtat premierul moldovean Pavel Filip cu preşedintele rus Vladimir Putin.

CHIŞINĂU, 18 sept – Sputnik. Cei doi oficiali, în cadrul discuţiilor la Bişkek în cadrul summit-ului CSI, au discutat despre relaţiile Republicii Moldova cu Federaţia Rusă.

Potrivit comunicatului de la guvern, premierul Pavel Filip a afirmat că discuția a purtat un caracter constructiv, bazându-se pe chestiuni de interes reciproc.

Владимир Путин прибыл в Кыргызстан - Sputnik Moldova
Politică
Vladimir Putin a vorbit despre situaţia politică din Moldova

„În particular s-a convenit continuarea  lucrului asupra elaborării Planului de măsuri, document despre a cărui oportunitate Premierul Pavel Filip și Prim-ministrul rus, Dmitri Medvedev, au căzut de acord în timpul reuniunii șefilor de Guverne CSI, care a avut loc în luna iunie curent”, se spune în comunicat.

Premierul moldovean a subliniat că  grupurile de experți din Republica Moldova și Federația Rusă deja s-au întâlnit și au elaborat un draft de document.

„Vom face tot posibilul pentru a duce la bun sfârșit acest Plan de măsuri, pentru a soluționa mai multe probleme care există în prezent între Republica Moldova și Federația Rusă”, a subliniat Filip.

El a mai spus că reuniunea CSI este o platformă potrivită de comunicare, inclusiv la nivel bilateral, oferind posibilitatea pentru a discuta și a găsi căi de soluționare a problemelor care apar între statele-membre CSI.

 

Fluxul de știri
0