Парламент Республики Молдова - Sputnik Moldova
Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Răsturnare neaşteptată în SUA

© AFP 2022 / Jewel SAMADUS Democratic presidential candidates Hillary Clinton (L) and Bernie Sanders reacts during the national anthem before the CNN Democratic Presidential Debate at the Brooklyn Navy Yard on April 14, 2016, in New York
US Democratic presidential candidates Hillary Clinton (L) and Bernie Sanders reacts during the national anthem before the CNN Democratic Presidential Debate at the Brooklyn Navy Yard on April 14, 2016, in New York - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
Yandex newsTelegram
În cazul în care Hillary Clinton va fi forţată să părăsească cursa prezidențială din motive de sănătate sau de corupţie, democraţii îl doresc pe senatorul Bernie Sanders candidat la preşedinţia Statelor Unite ale Americii.

BUCUREŞTI, 17 sept — Sputnik. Sondajul Rasmussen, dat publicităţii vineri, 16 septembrie, relevă faptul că 48% din electoratul Partidului Democrat ar vota cu Bernie Sanders în cursa prezidenţială, informează centrul de sondare.

Democraţii au fost întrebati pe cine ar prefera în locul lui Hillary Clinton dacă aceasta ar fi forţată să iasă din campania electorală din motive de sănătate. Pe locul doi în preferinţele democraţilor este vicepreşedintele Joe Biden, cu 22% de alegători, iar pe locul trei se află senatorul Tim Kaine cu 14%.

Hillary Clinton - Sputnik Moldova
Detalii despre boala lui Clinton: de ce candidatul democrat nu apare în public

Printre toți alegătorii posibili, Bernie Sanders este cotat cu 36%, iar Joe Biden cu 20%.

Senatorul Bernie Sanders este un politician care se pronunţă ferm împotriva unui conflict cu Federaţia Rusă. El atacă mereu băncile şi corporaţiile pentru corupţia şi scăderea drastică a nivelului de trai în care a ajuns America.

Întrebările legate de sănătatea lui Clinton s-au intensificat după ce a leşinat duminica trecută în timp ce mergea spre maşina cu care ajunsese în New York la comemorarea victimelor atentatelor teroriste din 11 septembrie 2001. După incident, presa a dezvăluit că a fost diagnosticată cu pneumonie.

Fluxul de știri
0