Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Carla’s Dreams vorbeşte despre identitatea sa

© Photo : Facebook / Carla’s DreamsCarla's Dreams
Carla's Dreams - Sputnik Moldova
Abonare
Membrii trupei Carla’s Dreams au dat de înţeles că fotografiile făcute la Moscova, prin care este dezvăluită identitatea membrilor trupei, ar putea fi adevărate.

CHIŞINĂU, 15 sept – Sputnik. Membrii trupei Carla’s Dreams au declarat în cadrul unei emisiuni la un post de radio din Bucureşti, România, că jurnaliştii ruşi „au fost foarte aproape”, atunci când au dezvăluit identitatea membrilor formaţiunii.

Întrebaţi dacă nu cumva le-au întins o plasă fotografilor ruşi, Carla’s Dreams a declarat că aceştia au fost foarte aproape de adevăr.

„Au fost foarte aproape”, au declarat membrii trupei.

„Fotografiile sunt calitative, un pic ilegal, călduţ, dar totuşi pe alături”, a precizat solistul trupei.

Jurnaliștii unei publicații ruse au deconspirat secretul proiectului Carla's Dreams și au aflat cine se ascunde sub stratul gros de machiaj.

În timpul concertelor, pentru a-și camufla identitatea, toți membrii formației poartă glugi pe cap, ochelari de soare, iar fețele le sunt acoperite de măști.

Carla’s Dreams - Sputnik Moldova
Rusia
Urgant a cântat împreună cu băieţii de la Carla's Dreams

La începutul lui septembrie, cei de la Carla’s Dreams au fost oaspeții a câtorva posturi de radio și televiziune din Moscova. Portalul Life a descoperit secretul proiectului. Jurnaliștii au aflat cine se deghizează sub acel strat gros de machiaj. Potrivit versiunii publicației ruse, enigmaticul interpret al hitului acestei veri „Sub Pielea Mea-Eroina" este Andrei Țăruș, în vârstă de 31 de ani, fost membru și fondator al trupei „In Quadro”.

Potrivit aceleeaşi versiuni a portalului Life, din componența formației mai fac parte chitaristul Emanuel Masson, muzicianul Octav Capota și percuționistul Cătălin Andrei Petre, acesta fiind singurul care nici măcar nu încearcă să-și ascundă participarea la proiect.

De altfel, supoziţia că Andrei Țăruș este solistul formației nu este nouă. Acum câțiva ani, tabloidele din Moldova au scris despre aceasta. Nimeni însă nu a putut nici să confirme, dar nici să infirme această informație, deoarece, urmărind trupa îndeaproape, fanii și criticii muzicali au constatat că melodiile în limbile română și rusă sunt interpretate de persoane cu diferit timbru al vocii.

Proiectul Carla's Dreams a fost lansat în 2012 la Chişinău. Membrii formaţiei preferă anonimatul. Ei îşi interpretează piesele proprii în limbile română, rusă şi engleză.

Fluxul de știri
0