Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Bucureştiul, interesat de petrecerile lui Chirtoacă. Ce legătură are cu Băsescu

© Sputnik / Мирослав РотарьКиртоакэ представил отчет за 9 лет своей деятельности
Киртоакэ представил отчет за 9 лет своей деятельности - Sputnik Moldova
Abonare
Escapadele primarului Chişinăului, vicepreşedintele PL Dorin Chirtoacă, în garajul primăriei, au fost reflectate şi în mss-media din România.

CHIŞINĂU, 12 sept – Sputnik. Presa de la Bucureşti nu a rămas indiferentă faţă de imaginile video în care primarul Chişinăului, vicepreşedintele PL Dorin Chirtoacă, apare în ipostaze mai puţin demne pentru un edil.

Dorin Chirtoacă în dialog cu locuitorii din Chișinău - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Chirtoacă despre imaginile din garaj: îmi permit să mă distrez mai deocheat

Pe pagina de internet youtube.com, un autor necunoscut a publicat mai multe filmuleţe video în care Chirtoacă se distrează la o petrecere într-un garaj, alături de mai mulţi colegi de partid. Chirtoacă apare în aceste imagini beat criţă, bând vodkă şi bere şi cântând cu ardoare melodiile trupei ruseşti „Liubă”. Şi mai interesante sunt imaginile în care Chirtoacă începe să-şi ude colegi cu apă dintr-un furtun şi să bată din două discuri de frână.

„Naşul de botez al primei nepoate din familia fostului preşedinte român Traian Băsescu, Chirtoacă, este surprins când bea bere şi tărie”, titrează mass-media din România.

Un alt titlu care însoţeşte această ştire este „Prietenul lui Traian Băsescu, petrecere insolită în garajul Primăriei”.

Presa din România face paralelă dintre Chirtoacă şi Băsescu, deoarece este cunoscută simpatia dintre cei doi politicieni. În 2014, preşedintele României Traian Băsescu l-a decorat pe liberalul moldovean Dorin Chirtoacă cu  Ordinul Naţional „Steaua României” — în grad de Ofiţer.

Fluxul de știri
0