Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Explozie la Cantemir. O femeie a fost internată cu arsuri

© Sputnik / Мирослав РотарьПожар на центральном рынке Кишинева
Пожар на центральном рынке Кишинева - Sputnik Moldova
Abonare
O femeie de 74 de ani a suferit arsuri pe cincisprezece la sută din suprafața corpului, fiind internată la spitalul raional.

CHIŞINĂU, 12 sept — Sputnik. Pompierii din Cantemir au fost alertaţi sâmbătă dimineaţa pentru lichidarea consecințelor unei deflagrații, urmată de un incendiu, care s-a produs în satul Toceni, raionul Cantemir.

La fața locului s-a deplasat o unitate tehnică și patru pompieri din cadrul Secției situații excepționale Cantemir. Echipele de salvare au constatat că flăcările au cuprins suprafața unei anexe de 24 de metri pătrați.

Горящие поле - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Incendiu în zona industrială de la Cahul

Potrivit DSE, incendiul a izbucnit în urma unei deflagrații care s-a produs în anexa locativă. Stăpâna casei, o femeie de 74 ani, a suferit arsuri de gradul I și II pe 15 procente din suprafața corpului. Femeia a fost preluată de un echipaj 903 și transportată la Spitalul raional Cantemir pentru îngrijiri ulterioare.

Datorită acțiunilor de localizare rapidă a incendiului, focul nu s-a estins, fiind salvată astfel casa de locuit din imediata apropiere a anexei.

Inspectorii urmează să stabilească circumstanțele producerii incidentului. Potrivit unei ipoteze preliminare, cauza care a dus la deflagrație poate fi scurgerea de gaze de la aparatul de aragaz, instalat în anexa locativă.

Fluxul de știri
0