Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Campania lui Clinton în pericol. Ce diagnostic i-au pus medicii

© Sputnik / Григорий Сысоев / Accesați arhiva multimediaВыступления глав экономик АТЭС на Деловом саммите
Выступления глав экономик АТЭС на Деловом саммите - Sputnik Moldova
Abonare
Candidatul la președinția SUA s-a simțit rău și a fost nevoită să părăsească ceremonia de comemorare a victimelor actului terorist din 11 septembrie 2001.

CHIȘINĂU, 12 sept — Sputnik. Incidentul s-a produs în timpul ceremoniei consacrate memoriei victimelor actului terorist din 11 septembrie 2011. Lui Hillary Clinton i s-a făcut rău și a fost nevoită să plece de la ceremonie, comunică Sputnik Internațional.

Кандидат в Президенты США от Демократической партии Хиллари Клинтон - Sputnik Moldova
În plină campanie electorală, Hillary Clinton a fost audiată de FBI

Înrăutățirea bruscă a stării de sănătate a candidatului la președinția SUA din partea Partidului Democrat, Hillary Clinton, este legată de pneumonie.

Problemele de sănătate au fost confirmate de Nick Merrill, secretarul de presă al campaniei electorale pentru prezidenţiale a lui Clinton.

Vineri, după examinarea în legătură cu accesul prelungit de tuse, i-a fost stabilit diagnosticul „pneumonie", se spune în declarația medicului personal, difuzată de staful preelectoral al lui Clinton.

"I-au fost recomandate antibiotice și a fost sfătuită să se odihnească și să-și modifice programul. În timpul ceremoniei a avut febră și a fost deshidratată. Am examinat-o de curând și se simte mai bine," a declarat Lisa Bardack, doctorul personal al lui Hillary.

Acest episod a atras din nou atenția publicului asupra stării de sănătate a lui Hillary Clinton cu două luni înainte de alegerile prezidențiale din Statele Unite, relatează Aljazeera. Susținătorii lui Donald Trump au atras atenția asupra stării. de sănătate a lui Hillary de mai multe ori în ultimele luni, indicând faptul că este posibil ca Hillary Clinton să nu poată ocupa funcția de președinte din cauza problemelor de sănătate cu care se confruntă.

Din cauza problemelor de sănătate, California şi-a contramandat plecarea în California, prevăzută pentru 12 și 13 septembrie în cadrul campaniei sale preelectorale.

Fluxul de știri
0