Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Toți prezidențiabilii sunt chemați la CEC

© Sputnik / Мирослав РотарьЦИК
ЦИК - Sputnik Moldova
Abonare
CEC-ul îi invită pe toți candidații la funcția de șef al statului la sedința de luni a Comisiei pentru a discuta despre realizarea procedurilor electorale aferente scrutinului care va avea loc la data de 30 octombrie.

CHIȘINĂU, 11 sept – Sputnik. Vineri a fost ultima zi când Comisia Electorală Centrală mai putea să înregistreze grupurile de inițiativă pentru susținerea candidaților la funcția de președinte. Începând cu ziua de luni, Comisia invită toți reprezentanții partidelor politice, conducătorii grupurilor de inițiativă precum și candidații desemnați la funcția de Președinte al Republicii Moldova să discute despre realizarea procedurilor electorale aferente acestui scrutin.

Досрочные парламентские выборы в Молдавии - Sputnik Moldova
Politică
Ce zice CEC despre „cimitirul din listele electorale"

Întrunirea urmează să se desfășoare luni, 12 septembrie, cu începere de la 14:00, în sala de ședințe a Comisiei (str. Vasile Alecsandri, 119, etajul 3).

Până în prezent au fost înregistrate 24 de grupuri de inițiativă în vederea susținerii candidaților la funcția de Președinte al Republicii Moldova.

Recent, CEC a făcut un apel către toate instituțiile implicate în procesul de evidență și documentare a populației să-și fortifice eforturile pentru actualizarea datelor despre cetățenii Republicii Moldova.

Fluxul de știri
0