Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Atenție: în Chișinău a apărut un taximetrist care buzunărește pasagerii

© Sputnik / Alexandr Polyakov / Accesați arhiva multimediaТакси
Такси - Sputnik Moldova
Abonare
Vineri a fost difuzată o informație alarmantă: un taximetrist din capitală și-a bătut, apoi și-a jefuit pasagerul.

CHIȘINĂU, 9 sept — Sputnik. La Spitalul de Urgență a fost internat un bărbat de 33 de ani, victimă a unui taximetrist lacom de bani.

Potrivit șefului serviciului de presă al Inspectoratului de Poliție Chișinău, Adrian Jovmir, incidentul s-a produs acum câteva zile la intersecția bulevardului Ștefan cel Mare cu strada Petru Movilă.

taxi - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Sute de încălcări depistate în cadrul operaţiunii „Taxi”

Victima a comunicat la poliție că, aflându-se în stare de ebrietate, se întorcea acasă cu un taxi și a adormit în salonul mașinii. S-a trezit când a simțit că cineva îi umblă prin buzunare.

S-a dovedit că nu era nimeni altul decât chiar șoferul taxiului care a decis să se căpătuiască pe seama clientului petrecăreț. Iar când a văzut că acesta s-a trezit, l-a luat la bătaie.

Păgubitul afirmă că, după ce a reușit să iasă din mașină, a descoperit că-i lipsesc cinci mii de lei.

Conform unor date neverificate deocamdată, automobilul condus de șoferul care și-a agresat pasagerul este de marca Dacia Logan, iar jefuitorul este angajatul serviciului 14002.

Poliția a iniţiat un dosar penal și este în căutarea martorilor incidentului. Șoferul taxiului este cercetat în stare de libertate.

Fluxul de știri
0