Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Chirtoacă a numit un nou şef la Primăria Chişinău

© Sputnik / Мирослав РотарьПримэрия Primăria
Примэрия Primăria - Sputnik Moldova
Abonare
Ion Carpov a depus cerere de demisie din funcţia de arhitect-şef al oraşului Chişinău, din proprie iniţiativă, în legătură cu participarea sa la un proiect internaţional.

CHIŞINĂU, 8 sept – Sputnik. Primarul general al Capitalei, Dorin Chirtoacă, l-a prezentat, joi, pe noul arhitect-şef al oraşului Chişinău, Sergiu Borozan.

Дорин Киртоакэ Dorin Chirtoaca - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Dorin Chirtoacă lucrează neoficial la un al doilea loc de muncă

Începând din 8 septembrie, Borozan va asigura interimatul funcţiei de arhitect-şef al Primăriei Chişinău până la organizarea unui concurs public pentru ocuparea funcţiei de arhitect-şef al oraşului Chişinău. Borozan îl înlocuieşte în funcţie pe Ion Carpov, care a îndeplinit funcţia de şef al Direcţiei generale arhitectură, urbanism şi relaţii funciare a Primăriei pe parcursul ultimilor 3 ani.

Sergiu Borozan este arhitect de profesie, lector superior la Facultatea de Arhitectură şi Urbanism a Universităţii Tehnice din Moldova.

Ion Carpov a depus cerere de demisie din funcţia de arhitect-şef al oraşului Chişinău, din proprie iniţiativă, în legătură cu implicarea sa într-un proiect internaţional de construcţii şi arhitectură.

Fluxul de știri
0