Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Captură de marijuana la Cahul

© Sputnik / Олег Ласточкин / Accesați arhiva multimediaИзъятие марихуаны в наркопритоне. Cânepă, canabil, marijuana
Изъятие марихуаны в наркопритоне. Cânepă, canabil, marijuana - Sputnik Moldova
Abonare
Angajații Direcției „Sud” a Inspectoratului Național de Investigații au depistat mai multe persoane implicate în traficul de droguri în raionul Cahul.

CHIȘINĂU, 2 sept – Sputnik. Angajații Direcției „Sud” a Inspectoratului Național de Investigații, în colaborare cu angajații SIS și ai Inspectoratului de Poliție din Cahul, au depistat în gospodăria unui locuitor al satului Paicu din raionul Cahul o seră în care erau crescute plante de cânepă. Dacă ar fi reușit să-și îndeplinească intenția criminală de a comercializa întregul lot de substanțe narcotice, acesta ar fi obținut un profit de 25 de mii de euro.

Наркотики - Sputnik Moldova
Societate
Comerţul cu droguri - o afacere la modă

Tot în raionul Cahul, la domiciliul unui bărbat în vârstă de 36 de ani din satul Alexandru Ioan Cuza, au fost depistate 10 pacheţele și respectiv două pahare de marijuana. Acestea urmau să fie comercializate contra sumei de 500 de lei pentru fiecare pachețel.

Persoanele sânt cercetate în stare de libertate. Dacă vor fi găsiţi vinovaţi, cei doi riscă amenzi de la 8 000 la 14 000 de lei sau privațiune de libertate de până la un an.

Fluxul de știri
0