Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

În țările CSI sunt dați în urmărire peste 5 mii de teroriști

© Sputnik / Евгений Биятов / Accesați arhiva multimediaРуководитель Антитеррористического Центра государств - участников СНГ Андрей Новиков
Руководитель Антитеррористического Центра государств - участников СНГ Андрей Новиков - Sputnik Moldova
Abonare
Potrivit șefului Centrului Antiterorist (CAT) al CSI, Andrei Novikov, la ora actuală, în cadrul comunității sunt date în urmărire peste 5 mii de persoane implicate în activități legate de terorism.

CHIȘINĂU, 6 sept — Sputnik. Peste cinci mii de persoane care au legătură cu activitatea teroristă sunt date în căutare de Centrul Antiterorist al CSI, a comunicat marți Andrei Novikov, directorul Centrului Antiterorist (CAT) al CSI.

terorism - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Doi jihadişti, reţinuţi în Moldova

Potrivit acestuia, baza de date creată la CAT include informații despre persoanele date în urmărire internațională pentru infracțiuni cu caracter terorist.

„La ora actuală, în cadrul comunității sunt date în urmărire peste 5 mii de persoane care au legături cu activitatea teroristă. În ultimul perioadă, centrul a primit informații despre locul aflării a 1,2 mii de astfel de persoane", a spus Novikov la ședința Consiliului miniștrilor afacerilor interne ai țărilor CSI care a avut loc la Sankt Petersburg.

Fluxul de știri
0