Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Putin, despre viitorul președinte și viitorul Rusiei

© Sputnik / Алексей Никольский / Accesați arhiva multimediaVladimir Putin
Vladimir Putin - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Într-un interviu acordat publicației Bloomberg, Vladimir Putin a declarat că nu a decis dacă va candida la viitoarele alegeri prezidențiale. El a descris portretul unui nou președinte al Federației Ruse.

CHIȘINĂU, 5 sept — Sputnik. Președintele Federației Ruse, Vladimir Putin, încă nu a luat o decizie cu privire la înaintarea candidaturii sale pentru funcția de președinte al ţării la viitoarele alegeri prezidențiale. În același timp, el a relatat pentru publicația Bloomberg cum crede el că ar trebui să fie un viitor președinte al Rusiei, informează RIA Novosti.

Russian President Vladimir Putin listens to a question during his annual televised phone-in with the nation in central Moscow on April 16, 2015. - Sputnik Moldova
Analist italian: Putin construiește o nouă ordine internațională

”Viitorul lider al Federației Ruse trebuie să fie suficient de tânăr, dar și suficient de înțelept”, a declarat Putin.

Președintele rus se arată optimist în privința viitorului Rusiei și afirmă că cele mai grele momente din istoria recentă a țării sale au fost depășite.

”Cele mai grele momente din istoria recentă a Rusiei au fost depășite. Rusia se va consolida și va păși hotărât înainte”, a mai spus președintele rus.

Fluxul de știri
0