Продолжается реконструкция Большого Каменного моста - Sputnik Moldova
Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Putin a vorbit despre fiicele sale

© Sputnik / Михаил Климентьев / Trecere la banca de fotografii"Прямая линия" с президентом РФ В. Путиным
Прямая линия с президентом РФ В. Путиным - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
Yandex newsTelegram
Președintele Federației Ruse, Vladimir Putin, a povestit despre viața copiilor săi.

CHIȘINĂU, 5 sept – Sputnik. Viața privată a copiilor șefilor de state a fost mereu în atenția mass-media. Oamenii sunt interesați să afle cine sunt ei, cu ce se ocupă, ce hobby-uri și pasiuni au. De data aceasta, presa a aflat chiar din prima sursă detalii despre copiii președintelui Rusiei. Vladimir Putin a povestit cu ce se ocupă fiicele sale, informează RIA Novosti.

Vladimir Putin - Sputnik Moldova
Putin, despre viitorul președinte și viitorul Rusiei

”În măsura în care înțeleg eu, ele și-au ales deja calea. Ele se ocupă de știință, dar mai au şi alte câteva genuri de activitate, aş zice nobile și necesare oamenilor. Ele se simt împlinite în domeniile lor de activitate, iar munca le aduce satisfacție, și acest lucru mă bucură. Sunt foarte responsabile și oneste în activităţile pe care şi le-au ales”, a declarat Putin.

Președintele rus a oferit acest răspuns, fiind întrebat dacă și-ar fi dorit ca fiicele sale să se implice în viața politică din Rusia. Din răspunsul său putem deduce că ele sunt angajate deja în activități ”nobile și folositoare oamenilor”.

Fluxul de știri
0