Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Mass-media: se ştie deja cine se ascunde sub masca „Carla's Dreams”

Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Jurnaliștii unei publicații ruse au deconspirat secretul proiectului „Carla's Dreams” și au aflat cine se ascunde sub stratul gros de machiaj.

CHIȘINĂU, 5 sept — Sputnik. A fost descoperit secretul formației moldovenești „Carla's Dreams", afirmă mass-media din Rusia. O perioadă destul de îndelungată artiștii acestui colectiv epatant și-au ținut ascunse nu numai numele, ci și chipul. În timpul concertelor, pentru a-și camufla identitatea, toți membrii formației poartă glugi pe cap, ochelari de soare, iar fețele le sunt acoperite de măști.

Săptămâna trecută, cei de la „Carla's Dreams" au fost oaspeții a câtorva posturi de radio și televiziune din Moscova. Însă jurnaliștii așa și nu au reușit să afle ceva despre enigmatica trupă din Moldova.

Portalul Life a descoperit secretul proiectului „Carla's Dreams". Jurnaliștii au aflat cine se deghizează sub acel strat gros de machiaj.

Carla’s Dreams - Sputnik Moldova
Rusia
Urgant a cântat împreună cu băieţii de la Carla's Dreams

Potrivit versiunii publicației ruse, enigmaticul interpret al hitului acestei veri „Sub Pielea Mea-Eroina" este Andrei Țăruș, în vârstă de 31 de ani, fost membru și fondator al trupei „In Quadro" din RM. La puțin timp, acest colectiv s-a destrămat fără a mai apuca să-și înregistreze albumul de debut. În 2012 Țăruș și-a reluat activitatea în showbiz, lansând un proiect misterios, în care membriii trupei au feţele complet acoperite — „Carla's Dreams". Potrivit aceleeaşi versiuni a portalului Life, afirmă că din componența formației mai fac parte chitaristul Emanuel Masson, muzicianul Octav Capota și percuționistul Cătălin Andrei Petre, acesta fiind singurul care nici măcar nu încearcă să-și ascundă participarea la proiect.

De altfel, supoziţia că Andrei Țăruș este solistul formației nu este nouă. Acum câțiva ani, tabloidele din Moldova au scris despre aceasta. Nimeni însă nu a putut nici să confirme, dar nici să infirme această informație, deoarece, urmărind trupa îndeaproape, fanii și criticii muzicali au constatat că melodiile în limbile română și rusă sunt interpretate de persoane cu diferit timbru al vocii.

© Sputnik / Мирослав РотарьCarla's Dreams fără mască. Jurnaliștii ruși l-au deconspirat.
Carla's Dreams fără mască. Jurnaliștii ruși l-au deconspirat. - Sputnik Moldova
Carla's Dreams fără mască. Jurnaliștii ruși l-au deconspirat.

Proiectul Carla's Dreams a fostnlansat în 2012 la Chişinău. Membrii formaţiei preferă anonimatul. Ei îşi interpretează piesele proprii în limbile română, rusă şi engleză. Pentru a-şi ascunde identitatea, în timpul concertelor aceştia poartă glugă, ochelari şi măşti pe faţă.

Potrivit solistului trupei, denumirea formaţiei reprezintă un acronim, sensul căruia va fi dezvăluit atunci când va veni timpul să închidă proiectul.

Fluxul de știri
0