Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Va participa oare Putin în 2018 la alegerile prezidențiale din Rusia

© Sputnik / Sergey Guneev / Accesați arhiva multimediaVladimir Putin presents Hero of Labor of the Russian Federation medals
Vladimir Putin presents Hero of Labor of the Russian Federation medals - Sputnik Moldova
Abonare
Putin nu a decis deocamdată dacă va participa la alegerile prezidențiale din 2018. Potrivit acestuia, ar trebui aşteptate mai întâi rezultatele alegerilor parlamentare din septembrie curent și abia după aceea de văzut „cine trebuie să participe la prezidențiale. În ceea ce mă privește, eu deocamdată nu am decis nimic”.

CHIȘINĂU, 5 sept — Sputnik. Întrebat de agenția Bloomberg despre alegerile prezidențiale din 2018, președintele FR, Vladimir Putin, a declarat că deocamdată este devreme să se discute despre modul în care va fi organizată campania prezidențială din 2018, subliniind că nu a decis încă dacă va participa.

Vladimir Putin - Sputnik Moldova
Putin, despre viitorul președinte și viitorul Rusiei

Putin a declarat că trebuie așteptate mai întâi totalurile alegerilor parlamentare care se vor desfășura în septembrie, „trebuie văzute rezultatele", de aceea este „absolut prematur" să vorbim despre alegerile președintelui.

„În lumea modernă care se schimbă rapid este pur și simplu dăunător să vorbim despre aceasta. Trebuie să muncim, trebuie să reușim să realizăm planurile și sarcinile pe care ni le-am propus, trebuie să obținem ridicarea nivelului de trei al oamenilor, dezvoltarea economiei, a sferei sociale, creșterea capacității de apărate a țării. În funcție de soluționarea acestor sarcini vom decide cum să organizăm campania pentru alegerile prezidențiale din 2018 și cine trebuie să participe. În ceea ce mă privește, eu deocamdată nu am decis nimic", a spus liderul rus.

Fluxul de știri
0