Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Cetățenii Rusiei vor putea vota la Chișinău la alegerile în Duma de Stat a FR

© Sputnik / Руслан Шалапуда / Accesați arhiva multimediaМолдавия, выборы
Молдавия, выборы - Sputnik Moldova
Abonare
Persoanele cu cetățenie rusă care se află la Chișinău își vor putea da votul la alegerile în Duma de Stat a FR fără a fi nevoiţi să părăsească orașul. În capitală va fi deschisă o secție de votare.

CHIȘINĂU, 5 sept — Sputnik. Cetățenii Rusiei care se vor afla pe data de 18 septembrie la Chișinău vor putea participa la alegerile în Duma de Stat a FR de legislatura a șaptea.

Secția de votare nr. 8204 a Comisiei Electorale Centrale din Rusia va fi deschisă în incinta liceului „Antioh Cantemir" din capitală, care este situat pe strada Toma Ciorbă, 5.

Secția va fi deschisă de la ora 8.00 până la ora 20.00. Pentru obținerea buletinului de vot este necesară prezentarea pașaportul de cetățean al FR sau un alt document care să-l înlocuiască.

Пленарное заседание Госдумы РФ - Sputnik Moldova
Rusia
Alegeri în Duma de Stat a FR: câte secții de votare vor fi deschise în Moldova

Cetățenii Rusiei care în ziua alegerilor nu se vor afla la Chișinău din motive plauzibile (concediu, deplasare, regimul de muncă sau de studii, îndeplinirea obligațiunilor de stat sau sociale), vor putea obține adeverința cu drept de vot la sediul comisiei electorale de sector începând cu 7 și până la 17 septembrie 2016, între orele 18.00 și 20.00, iar în zilele de odihnă — între orele 16.00 și 18.00.

Cetățenii FR care, din motive întemeiate, nu se vor putea prezenta de sine stătător la secția de votare în ziua alegerilor, au posibilitatea să se adresa în scris sau oral la comisia electorală de sector pe adresa indicată, de la 8 septembrie 2016 până la 18 septembrie, ora 14.00, cu rugămintea de a li se oferi posibilitatea să voteze în afara secției de votare.

Fluxul de știri
0