Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

G20: Lavrov și Kerry vor discuta la Hangzhou

© Пресс-служба президента РФСаммит G20.
Саммит G20. - Sputnik Moldova
Abonare
Ministrul rus de Externe, Serghei Lavrov, va purta o nouă discuție cu secretarul de Stat al SUA, John Kerry. De data aceasta întâlnirea va avea loc în cadrul summitului G20, în orașul Hangzhou.

CHIȘINĂU, 4 sept — Sputnik. Ministrul Afacerilor Externe al Federației Ruse, Serghei Lavrov, și secretarul de Stat al SUA, John Kerry, vor avea o întrevedere bilaterală în cadrul Summitului G20 de la Hangzhou, transmite RIA Novosti.

Денежные купюры - Sputnik Moldova
Politică
Mass-media: liderii G20 au convenit să combată finanțarea teroriștilor

Anterior, ministrul adjunct de Externe al Rusiei, Serghei Riabkov, declara pentru Sputnik că o discuție bilaterală între Lavrov și Kerry în cadrul G20 va putea avea loc doar în cazul în care SUA vor face în mod oficial o distincție între teroriști și grupurile de opoziție din Siria.

În septembrie, Lavrov a declarat că de la începutul acestui an, el a purtat peste 40 de discuții cu Kerry, aceasta fiind o situație fără precedent în istoria relațiilor ruso-americane.

Fluxul de știri
0