Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Comerţul cu droguri - o afacere la modă

© Sputnik / Олег Золото / Accesați arhiva multimediaНаркотики
Наркотики - Sputnik Moldova
Abonare
Oamenii legii au reţinut doi comercianţi de droguri. În urma percheziţiilor, au fost depistate pachete cu marijuana, bani şi acte false.

CHIŞINĂU, 6 iun — Sputnik. Angajații direcției Antidrog al Inspectoratului Naţional de Investigare în comun cu Direcția Generală Urmărire Penală și Procuratura Generală au reţinut două persoane, membri ai unei grupări infracționale specializați în trafic de droguri.

Tânără, membră a unei grupări de traficanţi de droguri, reţinută de poliţie - Sputnik Moldova
Societate
Şocant: moldoveancă de numai 22 de ani, reţinută cu alţi traficanţi de droguri

Este vorba de doi bărbații, în vârstă de 30 și 44 de ani, originari din r-nul Criuleni, suspectați că ar comercializa pe teritoriul țării drogurilor în proporții deosebit de mari, de tip marijuana și amfetamină, precizează Inspectoratul General al Poliţiei.

Aceştia s-au aflat în vizorul oamenilor legii pe parcursul lunii mai, fiind efectuate trei achiziții de control. Astfel, au fost procurate și scoase din circuitul ilicit aproximativ 3 grame de amfetamină.
La 2 iunie curent, în orașul Criuleni a fost reținut unul din membrii grupării criminale, în momentul în care încerca să realizeze o cantitate de marijuană.

„În cadrul percheziției corporale, au fost depistate și ridicate 2 pachete de marijuană, un permis de conducere eliberat de autoritatea din România cu semne de falsificare, telefoane mobile precum și mijloace bănești obținute în urma comercializării drogurilor", informează IGP.

Ulterior, au fost efectuate percheziții la domiciliile persoanelor implicate în schema criminală. În urma acestora au fost depistate și ridicate 13 pachete cu marijuană, mijloace bănești care au fost utilizați în cadrul achizițiilor de control, telefoane mobile, cartele SIM, alte instrumente utilizate la distribuire și consumul drogurilor. În total, au fost ridicate circa 100 de grame de marijuana și 3 grame de amfetamină.

În cazul respectiv a fost inițiată o cauză penală, iar suspecții riscă de la 7 la 15 de ani.

Fluxul de știri
0