Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Decis: ruta de troleibuz Nr. 1 a fost anulată

© Sputnik / Евгений ПанасенкоТроллейбус
Троллейбус - Sputnik Moldova
Abonare
Autoritățile locale au decis să modifice itinerarele unor rute de troleibuz începând cu data de 1 septembrie. Însă anunţul despre aceste schimbări a fost publicat pe site-ul Primăriei Chişinău abia pe 2 septembrie.

CHIȘINĂU, 2 sept – Sputnik. Primăria municipiului Chișinău a anunțat despre decizia de a anula definitiv ruta de troleibuz nr. 1, „Bariera Sculeni — str. Sarmizegetusa".

tichet de troleibuz - Sputnik Moldova
Societate
Cât câștigă Regia transport electric de pe urma celor care circulă fără bilet

Totodată, itinerarul rutei de troleibuz nr. 28 a fost prelungit până la str. Sarmizegetusa, după cum urmează: — De la bd. Iu. Gagarin pe bd. Decebal, str. N. Zelinski, str. Sarmisegetuza, bd. Decebal, bd. Iu. Gagarin şi în continuare pe traseul stabilit. Ruta de troleibuz nr. 28 se va numi „str. Sarmizegetusa — or. Durleşti", a anunţat Primăria.

Itinerarul rutei de troleibuz nr. 8 se prelungeşte pe Calea Ieşilor, până la Parcul „La izvor". Ruta de troleibuz nr. 8 se va numi „Bd. Traian — Parcul „La Izvor".

Se scurtează itinerarul rutei de troleibuz nr. 5 pe Calea Ieşilor până la str. Bariera Sculeni. Ruta de troleibuz nr. 5 se va numi „Parcul de troleibuze nr. 2 — str. Bariera Sculeni".

Fluxul de știri
0