Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Ce le promite moldovenilor candidatul la prezidenţiale Marian Lupu

© Sputnik / Мирослав РотарьМаринан Лупу
Маринан Лупу - Sputnik Moldova
Abonare
Marian Lupu şi-a anunţat în cadrul unui briefing de presă priorităţile şi obiectivele cu care va merge în campania electorală.

CHIŞINĂU, 1 sept – Sputnik. Candidatul desemnat de Partidului Democrat din Moldova pentru funcţia de preşedinte al ţării, Marian Lupu, şi-a făcut bublice priorităţile cu care se va lansa în campania pentru prezidenţiale. Acesta a declarat că este împotriva haosului politic, iar pentru recăpătarea încrederii în faţa cetăţenilor trebuie implementate standardele şi modelele europene.

„Sunt împotriva haosului politic. Trebuie să aducem Moldova la nivelul standardelor civilizate, pentru ca oamenii să recapete speranța și încrederea. Acest lucru este posibil numai dacă implementăm standardele şi modelele europene", a spus democratul.

Мариан Лупу Marian Lupu - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Marian Lupu, candidatul desemnat de PD pentru funcția de președinte

Viziunea despre viitor a lui Marian Lupu este exprimată „prin creșterea economiei și crearea locurilor de muncă, prin asigurarea condițiilor sociale pentru familii, mai ales pentru femei și copii, prin eradicarea flagelului corupției și prin modernizarea țării și a serviciilor publice pentru cetățeni".

Candidatul PDM a precizat că aceste obiective pot fi atinse prin stabilitatea guvernării, încrederea cetățenilor în viitor și integrarea țării în Uniunea Europeană.

În urma deciziei Consiliului Politic Naţional al PDM, Marian Lupu a fost desemnat candidat pentru funcţia de preşedinte al Republicii Moldova.

Fluxul de știri
0