Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Un fost ministru s-a înscris la doctorat la Teologie

© Sputnik / Тарас Литвиненко / Accesați arhiva multimediaРаспятие и свечи
Распятие и свечи - Sputnik Moldova
Abonare
Un fost ministru s-a înscris la doctorat la Teologie, după ce a anunțat că l-a descoperit pe Dumnezeu și că își dedică timpul bun din zi pentru meditații și rugăciune.

CHIŞINĂU, 1 sept – Sputnik. Fostul om forte din regimul fostului preşedinte român, Traian Băsescu, continuă să șocheze. După ce a anunțat că l-a descoperit pe Dumnezeu și că își dedică timpul bun din zi pentru meditații și rugăciune, fostul ministru român al Turismului, Elena Udrea, a făcut încă un pas.

Elena Udrea - Sputnik Moldova
Elena Udrea: ieri era gata să mă încerce un păcat biblic...

Surse citate de România TV susțin că Udrea s-ar fi înscris la un doctorat în Teologie și are de gând ca după absolvirea studiilor doctorale în Teologie să deschidă un Institut al fericirii.

Nu se știe încă la ce Universitate va face studiile doctorale Udrea, ce ierarh i-a dat binecuvântarea și cine e profesorul îndrumător.

„M-am spovedit pentru prima oara în viaţa mea anul trecut. Nu înţelegeam de ce e important. Nu trec prin cea mai liniştită şi fericită perioadă din viaţa mea şi, cu toate astea, eu mă simt extraordinar de bine”, a declarat Udrea.

„Prima data m-am spovedit în luna noiembrie a anului trecut. La psiholog nu am fost niciodată. Mulţi vor crede că am înnebunit”, a mai spus Udrea.

 

Fluxul de știri
0