Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Automobil furat în Spania, reţinut în vama Leuşeni

© http://border.gov.md/Automobil reţinut la vama Leuşeni
Automobil reţinut la vama Leuşeni - Sputnik Moldova
Abonare
La punctul de trecere a frontierei de la Leușeni a fost depistat un autoturism care figura în evidenţele Interpol. Alerta a fost emisă de autorităţile spaniole.

CHIŞINĂU, 1 sept – Sputnik. Polițiștii de frontieră au reținut la data de 27 august un mijloc de transport care figura în baza de date al O.I.P.C. Interpol ca fiind furat pe teritoriul Spaniei, informează serviciul de presă al Poliţiei de Frontieră.

пограничная полиция - Sputnik Moldova
Republica Moldova
La patru posturi de frontieră cetăţenii nu vor mai sta în rând

“În cadrul formalităţilor specifice de control al frontierei s-a prezentat un cetăţean al României, în vârstă de 37 ani, din județul Neamț, conducând un autoturism marca ”Citroen C3”, fabricat în 2007 și înmatriculat în Spania”, se mai arată în comunicat.

Potrivit declaraţiilor cetăţeanului român, automobilul ar fi fost procurat din Spania acum cinci ani, de la un conațional, contra sumei de două mii de euro. Consemnul a fost introdus de autoritățile spaniole în data de 10 august 2016.

Polițiștii de frontieră continuă cercetările. Ei au reţinut mijlocul de transport la punctul de trecere a frontierei Leușeni, efectuând toate demersurile necesare pentru elucidarea cazului.

Fluxul de știri
0