Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Putin l-a felicitat pe Lukașenko cu ocazia zilei de naștere

Abonare
Președintele Rusiei, Vladimir Putin, i-a transmis un mesaj de felicitare omologul său belarus, Alexandr Lukașenko, cu ocazia împlinirii vârstei de 62 de ani.

CHIȘINĂU, 30 aug — Sputnik. Președintele Federației Ruse, Vladimir Putin l-a felicitat pe președintele Belarusului, Alexandr Lucașenko, cu ocazia zilei de naștere. Liderul de la Minsk a împlinit 62 de ani, informează kremlin.ru.

Заседание Высшего Государственного Совета Союзного государства России и Белоруссии - Sputnik Moldova
Putin - Lukaşenko: nimic nu s-a pierdut din ceea ce a început acum 20 de ani

Putin se arată încrezător că eforturile depuse în vederea dezvoltării raporturilor bilaterale multisectoriale este în interesul ambelor popoare, care au o strânsă relație istorică și de prietenie. Aceasta, portrivit lui Putin, este cea mai eficientă cale spre dezvoltarea durabilă a celor două state.

"O astfel de direcție va contribui la soluționarea celor mai importante probleme de ordin social-economic, la creșterea bunăstării cetățenilor noștri și la o dezvoltare democratică stabilă a țărilor noastre. Vă dorim multă sănătate Dumneavoastră şi celor apropiaţi, succese și fericire”, se spune mesajul de felicitare al președintelui rus.

Fluxul de știri
0