Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Vrei un salariu de 20 de mii de lei pe lună, aplică

© Sputnik / Evghenii PanasencoBancnote cu nominalul de 50 lei moldovenești
Bancnote cu nominalul de 50 lei moldovenești - Sputnik Moldova
Abonare
ANOFM a făcut lista cu cele mai plătite 100 de locuri de muncă vacante. Ofertele variază între 2 mii de lei şi 20 de mii de lei pe lună.

CHIŞINĂU, 28 aug – Sputnik. Mai mulţi agenţi economici din Moldova au raportat la Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă (ANOFM) mai multe locuri vacante de muncă vacante, cu un salariu lunar de la 2 mii de lei până la 20 de mii de lei. 

Persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă, pot aplica CV-ul pentru unul dintre cele mai plătite joburi pe piața muncii pe site-ul agenţiei. 

Astfel, conform ofertelor prezentate de agenţii economici, cel mai plătit salariu – 20 de mii de lei pe lună, îl oferă o agenţie imobiliară din ţară. Aceasta angajează 10 manageri marketing şi vânzare cu un salariu de 20 de mii de lei pe lună.

Bancnote cu nominalul de 50 și 100 lei moldovenești - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Unii angajaţi din Moldova au un salariu de aproape 800 de mii de lei pe lună

Oferte incitante propune şi o firmă din Străşeni, care angajează administratori, manageri şi mecanici cu 15 mii şi respectiv 13 mii de lei pe lună. 

O companie aeriană angajează trei piloţi de aeronave, cu un salariu de 8,4 mii de lei pe lună. 

Toate ofertele cu cele mai plătite locuri de muncă vacante pot fi accesate pe site-ul oficial al Agenției Naționale pentru Ocuparea Forței de Muncă.

Fluxul de știri
0