Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Zi specială pentru 97 de localități din Moldova

© Sputnik / Mariana RâțoiÎn Republica Moldova a fost organizat, în premieră, Târgul “iProsop”
În Republica Moldova a fost organizat, în premieră, Târgul “iProsop” - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Forțele de ordine se vor afla în serviciul comunităţii, pentru asigurarea unui climat de ordine, linişte şi siguranţă publică, astfel încât, evenimentele care vor avea loc să se desfășoare fără abateri de la legislație.

CHIIȘINĂU, 28 aug – Sputnik. În 97 de localități din țară, duminică, de sărbătoarea Adormirii Maicii Domnului, este hram. În această zi, poliția recomandă prudență, comportament adecvat și respectarea legii.

Polițiștii se vor afla, duminică, în mijlocul cetățenilor, pentru asigurarea măsurilor de ordine publică la o serie de manifestări cultural-artistice organizate cu ocazia desfășurării hramurilor în 97 localități din țară.

”În vederea asigurării eficiente a climatului de ordine şi securitate publică în  timpul  desfăşurării activităţilor festive, Poliția își va intensifica acțiunile de prevenire şi combatere a faptelor ilegale şi atenţionează cetăţenii asupra instituirii unui comportament adecvat în locurile de odihnă şi de agrement”, potrivit Inspectoratului General de Poliție.

Angajații Inspectoratului General al Poliției vor asigura ordinea publică și securitatea circulației rutiere atât pe drumurile naționale, cât și pe cele locale.

Poliția recomandă posesorilor de arme să nu poarte armele la evenimente publice pentru a nu pune în pericol viaţa celor din jur.

Flowers sold for March 8th holiday - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Ce nu ştiai despre numele Maria

INP îndeamnă  cetățenii să nu consume în exces băuturi alcoolice, să nu conducă autovehiculele în stare de ebrietate sau cu viteză excesivă, să evite altercațiile cu alți participanți la evenimente și să fie atenți la bunurile personale.

Forțele de ordine se vor afla în serviciul comunităţii, pentru asigurarea unui climat de ordine, linişte şi siguranţă publică, astfel încât, evenimentele care vor avea loc să se desfășoare fără abateri de la legislație.

 

Fluxul de știri
0