Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Cetățenii Rusiei vor putea vota la Chișinău la alegerile în Duma de Stat a FR

© Sputnik / Evgheni PanasencoВ июне в Молдове состоялись местные выборы. В Кишиневе победу в борьбе за кресло мэра в третий раз одержал Дорин Киртоакэ.
В июне в Молдове состоялись местные выборы. В Кишиневе победу в борьбе за кресло мэра в третий раз одержал Дорин Киртоакэ. - Sputnik Moldova
Abonare
Persoanele cu cetățenie rusă aflate la Chișinău își vor putea exprima votul la alegerile în Duma de Stat a FR fără a părăsi orașul, deoarece aici va fi deschisă o secție de votare.

CHIȘINĂU, 25 aug — Sputnik. Cetățenii Rusiei care se vor afla pe 18 septembrie la Chișinău vor putea participa la alegerile în Duma de Stat a Federației Ruse de legislatura a șaptea.

Secția de votare nr. 8204 a Comisiei Electorale Centrale a FR va fi deschisă în incinta Liceului „Antioh Cantemir" din capitală, pe adresa: str. Toma Ciorbă, 5.

Secția va fi deschisă de la ora 8.00 până la 20.00.

Здание Государственной Думы РФ - Sputnik Moldova
Rusia
Mişcări în Duma de Stat: Rusia își va alege în curând noii deputați

Pentru obținerea buletinului de vot va trebui prezentat pașaportul de cetățean al Federației Ruse sau un alt document care să-l înlocuiască.

Cetățenii Rusiei care, din motive întemeiate (concediu, deplasare, orarul de muncă sau de studii, îndeplinirea funcțiilor de stat și sociale), nu se vor afla la Chișinău în ziua alegerilor, vor putea obține adeverința cu drept de vot la sediul comisiei electorale de sector de la 7 până la 17 septembrie 2016, între orele 18.00 și 20.00 în zilele lucrătoare și între orele 16.00 și 18.00 în zilele de odihnă.

Persoanele care, din motive întemeiate, nu se vor putea prezenta de sine stătător în ziua alegerilor la secția de votare, vor avea posibilitatea să se adreseze verbal sau în scris la comisia electorală de sector pe adresa indicată, de la 8 septembrie până la 18 septembrie 2016, până la ora 14.00, cu rugămintea de a li se permite să voteze în afara localului destinat pentru scrutin.

Fluxul de știri
0