Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Comratul și Cahulul vor participa la alegerile în Duma de Stat a FR

© Sputnik / Руслан Шалапуда / Accesați arhiva multimediaДосрочные парламентские выборы в Молдавии
Досрочные парламентские выборы в Молдавии - Sputnik Moldova
Abonare
Persoanele cu cetățenie rusă și care se află la Comrat și Cahul vor putea vota la alegerile în Duma de Stat a Rusiei fără a se deplasa din localitate, deoarece vor avea la dispoziție o secție de votare.

CHIȘINĂU, 24 aug — Sputnik. Cetățenii Rusiei care se vor afla pe 18 septembrie la Comrat sau la Cahul vor avea posibilitatea de să-și exprime opțiunea la alegerile în Duma de Stat a FR de legislatura a șaptea, fără a părăsi localitatea.

Secția de votare nr. 8221 a Comisiei Electorale Centrale a Rusiei se va afla pe adresa: Comrat, Casa de Cultură, str. Lenin, 198 cu punct mobil de votare la Cahul pe adresa: Liceul teoretic „P. Rumeanțev", str. 31 August, 7.

Secțiile vor fi deschise de la ora 8.00 până la 20.00.

Пленарное заседание Госдумы РФ - Sputnik Moldova
Rusia
Alegeri în Duma de Stat a FR: câte secții de votare vor fi deschise în Moldova

Pentru obținerea buletinului de vot va trebui prezentat pașaportul de cetățean al Federației Ruse sau un alt document care să-l înlocuiască.

Cetățenii Rusiei care, din motive întemeiate (concediu, deplasare, orarul de muncă sau de studii, îndeplinirea funcțiilor de stat și sociale), nu se vor afla la Chișinău în ziua alegerilor, vor putea obține adeverința cu drept de vot la sediul comisiei electorale de sector de la 7 până la 17 septembrie 2016, între orele 18.00 și 20.00 în zilele lucrătoare și între orele 16.00 și 18.00 în zilele de odihnă.

Persoanele care, din motive întemeiate, nu se vor putea prezenta de sine stătător în ziua alegerilor la secția de votare, vor avea posibilitatea să se adreseze verbal sau în scris la comisia electorală de sector pe adresa indicată, de la 8 septembrie până la 18 septembrie 2016, până la ora 14.00, cu rugămintea de a li se permite să voteze în afara localului destinat pentru scrutin.

Fluxul de știri
0