Пожар - Sputnik Moldova
Accidente
Sputnik Moldova vă prezintă operativ informații despre accidente, incendii și alte întâmplări care se produc în țară. Urmăriți portalul nostru pentru a afla primii știri de ultimă oră.

O femeie înarmată cu un cuțit a atacat pasagerii unui autobuz la Bruxelles

© AP Photo / Vitnija SaldavaПолиция вокруг автобусной остановки после нападение с ножом в Брюсселе
Полиция вокруг автобусной остановки после нападение с ножом в Брюсселе - Sputnik Moldova
Abonare
Pentru a o dezarma, poliția a fost nevoită să tragă focuri de armă. Incidentul nu are legătură cu terorismul, deoarece femeia suferă de dereglări mintale.

CHIȘINĂU, 23 aug — Sputnik. Incidentul s-a produs într-un autobuz în orașul Bruxelles, în fața unei galerii comerciale.

„Femeia s-a năpustit cu un cuțit asupra a trei persoane. Una dintre ele a fost rănită ușor, iar celelalte două au fost internate la spital cu leziuni grave. Femeia a fost neutralizată după ce poliția a tras două focuri asupra acesteia. Ea se află acum la spital. La moment, niciunul dintre răniți nu este în stare critică", a spus reprezentantul procuraturii din Bruxelles.

Bogdan Diaconu - Sputnik Moldova
Bogdan Diaconu: atentatele de la Bruxelles arată că UE nu ne poate proteja

La întrebarea dacă incidentul are vreo legătură cu terorismul, omul legii a răspuns: „Nu există nici un indiciu că incidentul dat ar fi de acest gen".

„Este posibil ca ea să nu se fi simțit prea bine, posibil ca ceva nu este în regulă cu ea. La momentul dat se află la spital, i se acordă îngrijiri medicale. Nu putem spune exact în ce situație se afla, cine este și alte lucruri. Mai întâi trebuie să i se acorde ajutor medical", a spus reprezentantul procuraturii.

Poliția care a sosit operativ la fața locului a imobilizat agresoarea, împuşcând-o în mână, în momentul în care aceasta se pregătea să atace cu cuțitul o a patra persoană.

Fluxul de știri
0