Bogdan Diaconu: atentatele de la Bruxelles arată că UE nu ne poate proteja

© http://giurgiuveanul.ro/Bogdan Diaconu
Bogdan Diaconu - Sputnik Moldova
Abonare
Liderul Partidului România Unită, Bogdan Diaconu, a declarat astăzi că România nu poate decât să se apere singură în fața terorismului, Uniunea Europeană fiind depășită de situație.

BUCUREȘTI, 22 Mar — Sputnik. Bogdan Diaconu afirmă că civilizația creștină este sub asediul politicilor inconștiente ale celor care au răscolit Orientul, stârnind invazia migranților, relatează ştiripesusrse.ro.

Atentatele de azi de la Bruxelles "ne arată că Europa nu ne poate proteja, așa încât România trebuie să se apere singură refuzând migranți musulmani", declară liderul naționalist.

Dorința românilor de a trăi în pace în propria lor țară trebuie să schimbe atitudinea statului român de a primi migranți. Bogdan Diaconu a precizat că Partidul România Unită(PRU) se opune ferm politicilor Uniunii Europene în privința cetățenilor din Orientul Apropiat.

"Nimeni de la Bruxelles sau de la Berlin nu mai are dreptul să ne impună cote obligatorii. În timp ce Europa e sub stare de asediu și de șoc, Comisia Europeană e ocupată să participe la parada gay de la Amsterdam cu o ambarcațiune oficială! Acesta este semnul inconștienței care domină în rândul decidenților de la Bruxelles!", a precizat Diaconu.

Politicianul român a făcut anterior un apel către concetățenii săi să renunțe la drapelul Uniunii Europene, pentru că acesta ar fi asociat cu pierderea suveranității naționale a României.

„Haideți să înlocuim steagul UE cu drapelul României, dacă mai suntem o țară suverană! Eu așa am făcut ieri la Ploiești!"

Precizăm că Liderul PRU a înlocuit, în timpul unui discurs public ținut recent la Ploiești, drapelul UE cu cel al României, motivând că Uniunea Europeană consideră România o colonie și oblică această țară să primească migranți musulmani, după ce a secat statul român de resurse. 

Fluxul de știri
0