Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Chironda: Partidul Liberal este în stare de panică

© bloknot-moldova.mdDorin Chirtoacă testează noua pistă pentru bicicliști din centrul Chișinăului
Dorin Chirtoacă testează noua pistă pentru bicicliști din centrul Chișinăului - Sputnik Moldova
Abonare
Curtea de Apel a respins cererea de recuzare a judecătoarei Ana Panov, formulată de avocatul lui Dorin Chirtoacă. Primarul este acuzat că vrea să tergiverseze inițierea referendumului.

CHIȘINĂU, 19 aug – Sputnik. Vineri, Curtea de Apel a respins cererea de recuzare a judecătoarei Ana Panov, depusă de avocatul primarului capitalei, Dorin Chirtoacă. Judecătorii au respins cererea ca fiind nefondata. Dosarul va reveni astăzi la completul de judecata condus de judecătoarea Ana Panov, care va examina cererea de recurs.

Activistul civic Victor Chironda a declarat după ședința de judecată că Partidul Liberal este în stare de panică, iar primarul încearcă să tergiverseze întreg procesul de inițiere a referendumului de demitere.

Raport Dorin Chirtoacă - Sputnik Moldova
Politică
Chironda: odată cu revocarea lui Chirtoacă se va prăbuși un întreg sistem putred

”Aceștia utilizează doar dreptul procedural, astfel încât procesul de colectare a semnăturilor să înceapă mai târziu. Încă o dovadă că Chirtoacă tergiversează intenționat organizarea referendumului. Partidul Liberal este în stare de panică și ei încearcă acum să găsească orice căi, atât legale cât și mai puțin legale, ca să tergiverseze procesul de colectare a semnăturilor sau cumva să ne oprească”, a declarat Victor Chironda.

Instanța a decis recent înregistrarea grupului de inițiativă pentru inițierea referendumului local privind revocarea primarului Chișinăului, Dorin Chirtoacă. Membrii grupului de inițiativă au la dispoziție 60 de zile pentru a colecta semnăturile.

Fluxul de știri
0