Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

O secundă de neatenţie te poate costa ani de puşcărie

© Sputnik / Мирослав Ротарьисправительное учреждение
исправительное учреждение - Sputnik Moldova
Abonare
Tânărul care a tamponat doi bărbaţi pe trecerea de pietoni, unul dintre care a decedat, riscă de la 3 la 7 ani de închisoare.

CHIŞINĂU, 16 aug – Sputnik. Procuratura Chişinău i-a înaintat, marţi, învinuirea unui locuitor al capitalei, care acum două zile, a tamponat doi tineri în vârstă de 27 de ani pe o trecere de pietoni, părăsind locul accidentului rutier. Una dintre victime a decedat pe loc. 

Fiind audat de procurori, învinuitul şi-a recunoscut vinovăţia. Astăzi, magistraţii urmează să examineze demersul procurorilor privind aplicarea în privinţa acestuia a măsurii preventive – arestul pentru 30 de zile.

Accident România - Sputnik Moldova
Republica Moldova
S-a aplecat asupra unei domnişoare şi a omorât un om

Tragicul accident a avut loc pe 14 august, în jurul orei 23.40, pe o trecere de pietoni de pe bulevardul Decebal din capitală. Învinuitul, în vârstă de 23 de ani, care se deplasa la volanul unui automobil de model Chrysler nu a cedat trecerea victimelor, care traversau regulamentar strada pe o trecere de pietoni, tamponându-i în plină viteză. 

În urma impactului violent, unul dintre tineri a decedat, iar celălalt a fost transportat de urgenţă la spital cu multiple fracturi.  

Pentru această infracţiune norma penală prevede închisoare de la 3 la 7 ani cu privarea de dreptul de a conduce mijloace de transport pe un termen de pînă la 4 ani.


Fluxul de știri
0