Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

S-a aplecat asupra unei domnişoare şi a omorât un om

© radioconstanta.roAccident România
Accident România - Sputnik Moldova
Abonare
Un conducător auto a ucis un bărbat pe trecerea de pietoni, fiind distras de pasagera de alături. Tragedia a avut loc pe bulevardul Dacia din Chişinău.

CHIŞINĂU, 15 aug – Sputnik. A omorât un bărbat, iar pe altul l-a trimis în spital cu diverse răni doar din cauză că a fost distras de domnişoara care se afla alături. Asta este explicaţia dată de şoferul unui automobil de lux, de 23 de ani, care a ucis duminică seara un bărbat ce traversa regulamentar bulevardul Dacia din Chişinău, iar pe altul l-a rănit.

Accident rutier, incendiu, pompieri - Sputnik Moldova
Societate
Doi oameni au ars în maşini, într-un accident produs pe şoseaua Chișinău-Soroca

Cele două victime au câte 27 de ani. Unul dintre tineri a fost internat la spital cu diverse traumatisme, iar cel ucis îşi sărbătorea, în ziua în care a murit, ziua de naştere.

„Din cauza neatenţiei, am mers pe trecerea de pietoni. Nu-mi amintesc ce s-a întâmplat, dar cel mai probabil am lovit mortal un pieton. M-am uitat la domnişoara care stătea lângă mine. Nu-mi amintesc cum s-a întâmplat, dar am auzit un zgomot”, a declarat şoferul după ce a fost escortat la poliţie.

În seara tragediei, acesta a fugit de la locul accidentului, explicând poliţiei că era în stare de şoc.

„Am mers mai departe, m-am oprit şi când am ieşit din maşină am văzut un bărbat cu capul spart şi mulţi oameni. Am dus maşina acasă şi m-am ascuns la unghiul meu”, a declarat acesta.

Întrebat dacă se simte vinovat, tânărul şofer a răspuns: „Cred că sunt vinovat, dar nu am făcut-o intenţionat”.

Fluxul de știri
0