Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

A murit orășelul de corturi

© Sputnik / Евгений ПанасенкоПалаточный городок в центре Кишинева
Палаточный городок в центре Кишинева - Sputnik Moldova
Abonare
În opinia blogherului și jurnalistului Vitalie Sprînceană, orășelul de corturi al Platformei DA și-a pierdut rostul, iar ideea acestei acțiuni a murit. El i-a dedicat și un post scriptum liderului DA, Andrei Năstase.

CHIȘINĂU, 13 aug – Sputnik. Jurnalistul Vitalie Sprînceană scrie sâmbătă pe pagina sa de Facebook că demontarea corturilor din Piața Marii Adunări Naționale era ceva previzibil și oarecum logic.

палатки Платформа ДА Corturi - Sputnik Moldova
Politică
Data de 13, cu ghinion pentru Platforma DA: corturile din PMAN, evacuate

”Orășelul de corturi a murit (și a devenit cumva inutil) din momentul în care liderii Partidului Platforma DA au început să stea mai des în studiourile televiziunilor și pe Facebook, decât în piață. Și de când au transformat mișcarea civică în partid politic”, notează jurnalistul.

Vitalie Sprînceană a dedicat și un post scriptul special pentru Andrei Nastase, care ar fi sugerat „precum ca Partidul Platforma Da ar avea „dreptul prioritar de a ocupa această piață”. „E fără sens”, scrie jurnalistul.

”Nici un partid nu are drepturi prioritare. Și nici un cetățean. Toți îs egali in fata legii. Zice Constituția. 

„E timpul pentru noi începuturi”, conchide Sprînceană.

Fluxul de știri
0