Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

După știrea cu Porsche-ul lui Filat, PLDM a pierdut o filială întreagă

© AFP 2024 / PAUL J. RICHARDSPorsche Cayenne
Porsche Cayenne - Sputnik Moldova
Abonare
Întâmplător sau nu, după ce presa a scris despre faptul că fostul lider al PLDM, Vlad Filat, a acceptat ”din greșeală” un Porsche Cayenne în calitate de ”cadou”, în aceeași zi membrii unei filiale a formațiunii au declarat că pleacă din partid.

CHIȘINĂU, 11 aug – Sputnik. Joi, portalul local de știri din Cahul, ziuadeazi.md, scrie că toată echipa PLDM din acest raion a părăsit formațiunea.

Anunțul a fost făcut joi de președintele raionului Cahul, Ion Groza. El a mai precizat că ”împreună cu toată echipa de primari și consilieri raionali părăsesc formațiunea, rămân neafiliați și vor continua să participe la guvernarea locală”.

Vlad Filat la Judecătoria Buiucani, 27 iunie 2016 - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Filat: din greşeală, am acceptat un Porsche Cayenne

Precizăm că joi portalul Sputnik Moldova, făcând referire la sentința prin care Vlad Filat a fost condamnat la 9 ani de închisoare pentru corupție, a notat că în ultimul său cuvânt înainte de pronunțarea sentinței, ex-premierul a recunoscut că ”a greșit atunci când a acceptat drept cadou automobilul de lux de model Porsche Cayenne”.

Judecătoria Buiucani a publicat 109 din cele aproape 300 de pagini din decizia motivată prin care ex-premierul Vladimir Filat a fost condamnat la 9 ani de închisoare cu executare pentru corupere pasivă şi trafic de influență.

Fluxul de știri
0