Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

WikiLeaks: noua strategie de PR al lui Clinton este orientată împotriva Moscovei

© Sputnik / David Khizanishvili / Accesați arhiva multimediaОфициальный визит Госсекретаря США Хиллари Клинтон в Грузию
Официальный визит Госсекретаря США Хиллари Клинтон в Грузию - Sputnik Moldova
Abonare
Potrivit informației publicate pe site-ul WikiLeaks de pe Twitter, strategia de PR a lui Clinton ar înclina să învinuiască FR de darea în vileag a legăturilor sale cu corupția.

CHIȘINĂU, 11 aug — Sputnik. Strategia de PR în campania candidatului la postul de președinte al SUA din partea democraților, Hillary Clinton, este orientată spre învinuirea Rusiei în cazul unor noi dezvăluiri privind legăturilor ei cu corupția, transmite site-ul WikiLeaks, cunoscut pentru dezvăluirile sale.

„Campania lui Clinton a elaborat o nouă strategie de PR. Toate dezvăluiri ulterioare privind implicarea sa în cazuri de corupție vor fi puse pe seama Rusiei", se spune în comunicatul publicat pe pagina WikiLeaks de pe Twitter.

Wikileaks Van - Sputnik Moldova
Wikileaks: Familia Clinton s-a îmbogăţit din afaceri cu uraniu din Rusia

​Anterior, site-ul WikiLeaks a dat publicității corespondența electronică a Partidului Democrat din SUA, unele detalii devenind temei pentru demisia liderului comitetului naţional și învinuirea lui Clinton de faptul că aparatul de partid a lucrat de facto pentru ea pe parcursul alegerilor primare.

În replică, statul major al lui Clinton a învinuit Rusia că ar fi spart serverele, chipurile pentru a-l ajuta pe concurentul lui Clinton în alegeri, republicanul Donald Trump. Dmitri Peskov, purtătorul de cuvânt al președintelui FR, a calificat aceste învinuiri drept absurde.

Fluxul de știri
0