Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Actual: a fost lansată pagina extinsă Sputnik Moldova-România

© Sputnik / Мирослав РотарьВ мультимедийном пресс-центре Sputnik Молдова постоянно проходят пресс-конференции и видеомосты, заседания пресс-клуба и другие мероприятия.
В мультимедийном пресс-центре Sputnik Молдова постоянно проходят пресс-конференции и видеомосты, заседания пресс-клуба и другие мероприятия. - Sputnik Moldova
Abonare
Agenția Sputnik Moldova a subliniat că va continua să prezinte o viziune de alternativă, să aibă o abordare obiectivă, dar diferită de cea impusă de mainstreamul media de la Bucureşti şi Chişinău, iar cititorii de limba română au dreptul la un punct de vedere alternativ și la informații complete despre procesele importante din regiune și din lume.

CHIȘINĂU, 10 aug – Sputnik. Miercuri a fost lansată noua versiune a celui de al doilea proiect în limba română al Agenției Sputnik, ”Moldova-România”. După cum a fost anunțat anterior, este vorba despre o versiune extinsă și mult mai comodă a paginii Moldova-România, care a devenit deja cunoscută cititorilor de limba română.

Sputnik - Sputnik Moldova
Societate
Anunț important pentru cei interesați de România și de relațiile moldo-române

Într-un comunicat difuzat cu această ocazie de serviciul de presă al Agenției Sputnik Moldova este specificat faptul că pagina principală a proiectului a fost completată cu blocurile tematice „Analiză și opinii”, „Panorama zilei”, „Editorialist”, „Ştiri din diasporă”, „Monden”, care vor informa cititorii despre evenimentele-cheie privind realitățile din Republica Moldova și România, prin intermediul expertizei analitice, infograficelor,  imaginilor video și galeriilor foto.

Sputnik Moldova-România va continua să prezinte o viziune de alternativă, să aibă o abordare obiectivă, dar diferită de cea impusă de mainstreamul media de la Bucureşti şi Chişinău. O asemenea abordare se impune în mod imperios, întrucât cititorii de limba română din cele două țări au dreptul la un punct de vedere alternativ și la informații complete despre procesele importante din regiune și din lume.

Noi spunem ceea ce alţii trec sub tăcere.

Fluxul de știri
0