Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Anunț important pentru cei interesați de România și de relațiile moldo-române

© SputnikSputnik
Sputnik - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Redacția Sputnik Moldova avansează la o nouă treaptă proiectul Moldova-România. Noul site, mult mai extins decât actuala versiune, va fi accesibil chiar săptămâna curentă.

CHIȘINĂU, 8 aug – Sputnik. Din momentul lansării, la mijlocul lunii februarie curent, pe site-ul Sputnik Moldova a unui proiect special pentru cititorii interesați de realitățile din România și de relațiile dintre Republica Moldova și România, numărul accesărilor pe această pagină a crescut constant. Dat fiind interesul sporit pentru materialele informativ-analitice publicate pe site-ul nostru, redacția Sputnik Moldova a decis să extindă proiectul Moldova-România.

Открытие выставки 200 ударов в минуту. Mâini, maşina de scris. - Sputnik Moldova
Cine şi de ce s-ar teme de noul proiect lansat de Sputnik Moldova

Miercuri, 10 august curent, va fi lansat site-ul extins Sputnik Moldova-România. Principalele rubrici vor fi: „INTERNAȚIONAL”, ”POLITICĂ”, ”ECONOMIE”, ”SOCIETATE”, ”MOLDOVA”, ”RELIGIE”, ”MULTIMEDIA”, ”RUSIA”, ”MONDEN”.

Pe pagina principală, materialele informativ-analitice vor fi grupate în blocuri tematice, inclusiv „ANALIZE ȘI OPINII”, ”PANORAMA ZILEI”, ”EDITORIALIST”, ”MONDEN”, ”RUSIA”, ”ȘTIRI DIN DIASPORA” și altele.

Noua pagină va putea fi vizitată, accesând www.ro.sputnik.md sau www.sputniknews.ro.

Rămânem la convingerea că realitățile de azi reclamă o nouă abordare a relațiilor moldo-române. E nevoie de depăşirea stereotipurilor şi animozităţilor rezultate din interpretările şi din atitudinile diferite faţă de unele perioade sau momente istorice. Lecțiile trecutului trebuie să ne călăuzească spre o lume mai bună, spre o lume multipolară, în care fiecare popor se manifestă şi îşi dezvoltă liber cultura, identitatea și spiritualitatea sa, ocupându-și locul onorabil în spațiul său civilizațional firesc și comunicând deschis cu celelalte entități similare.

Sputnik Moldova va continua să prezinte o viziune de alternativă, să aibă o abordare obiectivă, dar diferită de cea impusă de mainstreamul media de la Bucureşti şi Chişinău.

Noi spunem ceea ce alţii trec sub tăcere.

Fluxul de știri
0