Străinii sunt îndemnați să se mute cu traiul în România, la Cluj

© Pixabay / PaulCosminCluj Napoca
Cluj Napoca - Sputnik Moldova
Abonare
Festivalul Untold a devenit un prilej pentru atragerea cetățenilor străini pe piața muncii din Cluj. Site-ul workincluj.com încearcă să convingă străinii să se mute în România pentru un loc de trai și muncă.

BUCUREȘTI, 9 aug — Sputnik. În timp ce românii își părăsesc masiv țara, străinii sunt invitați să vină în România pentru a-și găsi un loc de muncă. Site-ul workincluj.com se adresează cetățenilor străini, care au venit la festivalul Untold, să-și aleagă Clujul drept loc de trai și de muncă.

Potrivit autorilor articolului, imigranții nu se vor confrunta cu bariere lingvistice la Cluj, fiind liberi să comunice în engleză: "chiar dacă românii au un pic accent rusesc atunci când vorbesc engleza, totuși sunt capabili să vă ajute".

Localnicii sunt descriși care niște persoane calme, prietenoase și vesele, iar femeile sunt foarte frumoase.

De asemenea, străinii sunt momiți cu locuri frumoase, obiective turistice, infrastructură dezvoltată, siguranță, mâncare gustoasă și nivelul de poluare scăzut.

Imigranților li se promit locuri de muncă la astfel de companii prestigioase precum HP, IBM, Yardi/ Property Shark, Microsoft, Arobs, dar și oportunități de a-și deschide propriile afaceri.

Fluxul de știri
0