Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Iată cine-l va „îngropa” pe Dorin Chirtoacă

© Sputnik / Евгений Биятов / Accesați arhiva multimediaЛопата
Лопата - Sputnik Moldova
Abonare
Acest avertisment a fost lansat de Serafim Urechean la una dintre ultimele şedinţe în calitatea sa de preşedinte al Curţii de Conturi, la care s-au prezentat rezultatele auditului conformității gestionării patrimoniului public în municipiul Chișinău.

CHIŞINĂU, 6 aug – Sputnik. Fostul preşedinte al Curţii de Conturi, Serafim Urechean, fost primar de Chişinău, l-a atenţionat pe actualul edil al Capitalei, Dorin Chirtoacă, că va fi „îngropat” chiar de subalternii săi, dacă nu va sta în birou şi nu se va ocupa de administrarea Chişinăului.

Raport Dorin Chirtoacă - Sputnik Moldova
Politică
Chironda: odată cu revocarea lui Chirtoacă se va prăbuși un întreg sistem putred

Acest avertisment a fost lansat de Urechean la una dintre ultimele şedinţe în calitatea sa de preşedinte al Curţii de Conturi, la care s-au prezentat rezultatele auditului conformității gestionării patrimoniului public în municipiul Chișinău.

„Dorin, toată compania asta trebuie să stea între oameni să le lămurească, dar tu trebuie să stai în cabinet şi să dirijezi. Dacă ai să faci aşa, o să te călărească toţi ai tăi şi aceştia te şi vor îngropa”, a declarat Urechean. 

Înainte de prezentarea rezultatelor auditului, Serafim Urechean a declarat că nu-i invidiază pe angajaţii primăriei în ceea ce-i aşteaptă. 

„Nu vă invidiez ce vă aşteaptă. Trebuie să reţineţi că, tot ce e scris în actele Curţii de Conturi nu are termen de prescripţie.  Şi „deadea” (nenea – rom.) poată să vină şi peste 10 ani să-ţi bată la uşă şi să spună: „hai cu noi””, a declarat fostul preşedinte al Curţii de Conturi.  

„O să-l îngropaţi voi cu mâinile voastre şi atunci când o să fie tras la răspundere, o să vă frecaţi mâinile şi o să vă bucuraţi”, le-a spus Urechean angajaţilor Primăriei Chişinău cu referire la Chirtoacă. 

Fluxul de știri
0