Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Șor a fost eliberat din arest

© Sputnik / Miroslav RotariIlan Șor
Ilan Șor - Sputnik Moldova
Abonare
Ilan Șor a fost eliberat din arestul în izolator. Primarul de Orhei are obligația să se prezinte la citațiile organelor de drept.

CHIȘINĂU, 5 aug — Sputnik. Primarul orașului Orhei, omul de afaceri Ilan Șor, se va afla, începând cu ziua de vineri, în arest la domiciliu în următoarele 30 de zile. Decizia a fost luată de Curtea de Apel Chișinău.

Protest în susținerea lui Ilan Șor la Judecătoria Buiucani din Chișinău, 21 iulie 2016 - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Avocații lui Ilan Șor au contestat prelungirea arestului

Instanța a stabilit că Șor se va afla la domiciliul său din Chișinău, pe care nu-l va putea părăsi în perioada mandatului de arest. De asemenea, acesta trebuie să predea pașaportul său organului de urmărire penală și nu va putea să iasă din locuință. El nu are voie să folosească telefonul, să mențină corespondența și nici să folosească internetul sau alt mijloc de comunicare.

Supravegherea executării deciziei de modificare a măsurii preventive aplicată lui Ilan Șor a fost pusă ”în seama organului investit cu asemenea atribuții”, a decis Curtea de Apel Chișinău.

Fluxul de știri
0