Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Cazuri de înec pe Nistru

© Photo : Igor VzorovДнестр
Днестр - Sputnik Moldova
Abonare
În ultimele 24 de pre, în râul Nistru au murit înecați doi oameni. Ambele cazuri sunt investigațe pentru elucidarea circumstanţelor producerii acestora.

TIRASPOL, 4 aug — Sputnik, Irina Leahova. În ultimele 24 de ore, în râul Nistru au fost găsite corpurile neînsuflețite a două persoane— un adolescent și un bărbat, cetățean străin, comunică serviciul de presă al MAI al nerecunoscutei RMN.

Cadavrul unui bărbat de 65 de ani din Germania a fost descoperit pe malul Nistrului, la 600 de metri distanţă de Centrala Electrică de la Dubăsari.

озеро - Sputnik Moldova
Societate
Alți partu cetățeni au murit înecați în lacurile din Moldova

După cum s-a constatat în cadrul investigațiilor, acesta s-a odihnit în ajun la Nistru împreună cu rudele. După ce a consumat băuturi alcoolice, bărbatul a plecat să se scalde și nu s-a mai întors.

Încă un caz tragic a avut loc la Tiraspol, fiind vorba de un minor de 12 ani.

"Un grup de minori se afla fără supravegherea maturilor pe plaja situată pe malul drept al Nistrului. Băiatul a mers să se scalde, nu s-a mai întors", a relatat serviciul de presă.

La moment, ambele cazuri se investighează.

Fluxul de știri
0