Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Circumstanțe dubioase în cazul morții fotbalistului Vladimir Constantinov

© Sputnik / Игорь Маслов / Accesați arhiva multimediaTransport, cadavru
Transport, cadavru - Sputnik Moldova
Abonare
Fiica renumitului fotbalist moldovean Vladimir Constantinov acuză instituțiile de drep de neglijență. Ea cere să fie stabilite circumstanțele în care a decedat tatăl ei.

CHIȘINĂU, 4 aug – Sputnik. Corespondenul Sputnik Moldova a discutat cu fiica renumitului fotbalist Vladimir Constantinov, decedat la începutul acestui an în urma unui accident vascular cerebral.

Труп - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Un veteran al fotbalului moldovenesc a stat peste trei luni la morgă

Ea a relatat că, până la moment, reprezentanții instituțiilor de drept nu au oferit niciun răspuns clar cu privire la factorii care se fac responsabili şi condițiile în care a murit Constantinov, condiţii pe care ea le consideră dubioase. Olesea, fiica fotbalistului, a publicat pe portalul anticoruptie.md o scrisoare publică în care acuză factorii implicați în cazul morții tatălui ei de neglijență în serviciu. Mai mult, aceasta îi consideră pasibili de răspundere contravențională.

„Felul în care au acționat aceste persoane denotă atât neglijență în serviciu, cât și componenta infracțională și contravențională.Tatălui meu nu i-a fost acordată asistența medicală de urgență la momentul potrivit, ceea ce a dus la deces”, a declarat aceasta.

Prin acest gest, ea speră să determine demararea unei anchete penrtu elucidarea acestui caz.

Fluxul de știri
0