(VIDEO) Afacere sexuală în centrul Chişinăului. Iată beneficiarii şi victimele

Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Doi cetăţeni ai Turciei au fost reţinuţi de poliţia din Chişinău. Cei doi, timp de un an, au exploatat sexual mai multe tinere, printre care şi minore.

CHIŞINĂU, 2 aug – Sputnik. Doi cetățeni turci de 35 și respectiv 51 de ani, membri ai unui grup infracțional, specializați în trafic de persoane și copii, au fost arestați pentru 30 de zile. Poliția a depistat șase tinere, dintre care două minore, care de aproximativ un an erau exploatate sexual de către suspecți.

Una prostituta en un burdel en Hamburgo (archivo) - Sputnik Moldova
Româncă, obligată să se prostitueze. Amenințată cu incendierea casei părinților

Oamenii legii au stabilit că membrii grupului sunt coproprietarii unui local de distracții din sectorul Centru din Chișinău și specializați în turismul sexual.

Suspecții, timp de un an, recrutau și exploatau sexual-comercial mai multe tinere dintre care și minore din mai multe localități din țară. Astfel,  prin  manipulări psihologice și diferite promisiuni cu caracter financiar, le convingeau să presteze servicii sexuale comerciale. Tinerele erau vândute cu 100-200 de euro clienților turci care veneau în Moldova cu scopul de a se distra.

Poliția a pornit o cauză penală pentru trafic de ființe umane și trafic de copii. Dacă vinovăția persoanelor culpabile de infracțiune va fi dovedită, aceștia riscă închisoare de până la 20 ani.


Fluxul de știri
0